De onmisbare schakel

Burgler Transport BV is al meer dan 100 jaar een begrip in de transportwereld. We zijn een belangrijke schakel tussen opdrachtgever en hun klanten. We verzorgen het vervoer van vloeibare levensmiddelen en halfproducten, zoals plantaardige oliën en vetten en vloeibare suikers voor de levensmiddelenindustrie. Ook verzorgen we het transport van vloeibare producten voor de diervoeders. 

Kwaliteit hoog in het vaandel

Ook al rijden we niet met uw naam, we rijden wel ín uw naam en deze verantwoordelijkheid kunnen en willen we graag dragen. Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel en we werken daarom volgens de richtlijnen van ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, GMP+ en Kosher. Ook hebben wij het HACCP-systeem geïntegreerd in onze kwaliteitsborging. Tevens hebben wij een eigen tankreinigingsinstallatie die voldoet aan de erkenningsregeling van de ATCN en SQAS. Kwaliteit is één van onze belangrijkste schakels.

Een sterk team van professionals

Wij beschikken over een goed onderhouden wagenpark dat volledig aan de eisen van deze tijd voldoet. Ons personeel wordt continu geschoold en er heerst een open sfeer binnen het bedrijf. Daardoor zijn wij uitstekend in staat om aan de eisen van onze opdrachtgevers te voldoen. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf van de opleiding Transport en Logistiek.

Bijzondere projecten

Met onze compleet uitgeruste tankwagens verzorgen wij ook bijzondere projecten. Denk bijvoorbeeld aan het stationeren van een tankwagen voor evenementen, zodat het event kan worden voorzien van drinkwater en/of douches. Of voor het onder druk houden van centrale drinkwaterleidingen of het afvullen van uw zwembaden. Alles is mogelijk.

De kracht van samenwerken

Wij verbinden ons graag met partijen die hetzelfde idee hebben, dezelfde kwaliteit leveren én ook vinden dat transport uitstekend moet zijn. Daarom werken we sinds eind 2017 samen met A.Lootsma Tanktransport. Een familiebedrijf dat eveneens gespecialiseerd is in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Wij bundelen al onze krachten om samen de gewenste transportcapaciteit én dienstverlening te bieden aan onze klanten. 

“Wij bundelen onze krachten om samen de gewenste transportcapaciteit en dienstverlening te bieden aan onze klanten.”