Logistiek, de schakel tussen mens en materiaal

Onze diensten ten behoeve van zowel grote als kleine opdrachtgevers worden afgestemd op de specifieke eisen van de klant. Wij maken afspraken over de betrouwbaarheid van levering, de beschikbaarheid van materieel én de logistieke service.
Het is te allen tijde mogelijk om u informatie te geven over gerealiseerde doorlooptijden door middel van track en trace van de vracht. Datzelfde geldt voor het opvolgen van laad- en lostijden, de kwaliteit van tankreiniging, et cetera.
Burgler Transport BV werkt met betrokken, flexibel en deskundig geschoold personeel. Wij hebben kennis van uw product, volgen de actuele kwaliteitsnormen en transporteren uw goederen met betrouwbaar, goed onderhouden én schoon materieel.

Chauffeurs

Burgler Transport is uw logistieke betrouwbare partner. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een fantastisch team chauffeurs die elke dag een stap extra zetten, zodat onze opdrachtgevers én hun klanten tevreden zijn. Onze chauffeurs zijn ervaren in het Tanktransport, ze beschikken over goed materieel dat aan de laatste eisen voldoet, zijn goed opgeleid én gemotiveerd. En wij werken altijd met chauffeurs die de Nederlandse en/of Engelse en/of Duitse taal beheersen.

Transport is altijd vooruitzien

Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen! Om dit te kunnen doen investeren en innoveren wij voortdurend in nieuw materieel, goed opgeleid personeel én certificeringen.

“Wij hebben kennis van uw product, volgen de actuele kwaliteitsnormen en transporteren uw goederen met betrouwbaar, goed onderhouden én schoon materieel.”